Een nieuwe start

Inmiddels heb ik veel bijzondere dingen meegemaakt in mijn carrière, zowel op de fiets als op de schaatsen. Iedere wedstrijd is weer anders, iedere ploeg eveneens. Maar een Zuid-Europees avontuur is ook voor mij nieuw. En dat is precies waar ik aan begonnen ben. Als wielrenster bij het Italiaanse topteam Alé Cipollini. De eerste trainingskampen en eerste koersen, de Santos Women’s Tour en Cadel Evans Great Ocean Road Race in Australië, zijn al achter de rug. Ik kan nu al stellen dat ik absoluut geen spijt heb van deze stap.

Dit is echt een nieuw begin en wat is er dan mooier om ook de rest er dan direct bij te doen? Want wielrennen, en ook schaatsen, is zoveel meer dan een beetje trainen en je wedstrijden afwerken. Dat wil ik graag met jullie delen. Daarom is onder meer deze nieuwe website gelanceerd. Ik hoop dat jullie hem kunnen waarderen. De bedoeling is om jullie via de site mijn verhalen te vertellen. Voor de kortere updates met foto’s en meer kun je me daarnaast ook volgen op Twitter, Instagram en Facebook (klik even op de links en volg me daar!).

Maar er is nog iets. Ik heb namelijk ook (jullie) hulp nodig. Want, ook al zijn er al veel stappen gemaakt, leven van een contract bij een internationale wielerploeg is voor veel vrouwen nog niet mogelijk. Ook voor mij niet. Ik wil echter wel zo optimaal mogelijk presteren. En daar wringt de schoen dus. Wat gaan we er aan doen? Allereerst ben ik opzoek naar een aantal privé sponsoren. Interesse? Dan zou ik graag eens praten over wat ik te bieden heb. Heel wat denk ik, want naast topsporter ben ik ook diëtiste. Die combinatie en nog meer mogelijkheden die ik kan bieden, zorgen ervoor dat ik een aanwinst kan zijn voor bijvoorbeeld de vitaliteit in uw bedrijf.

En het tweede; Ik start een eigen supportersclub! Voor 50 euro per jaar kun je lid worden. Dat is bijzonder, want als supporter ontvang je in ieder geval zes keer per jaar een nieuwsbrief per mail met daarin unieke verhalen. Die krijgt verder niemand anders te lezen. Daarnaast organiseer ik minstens eenmaal per jaar een fietstocht (vanuit Gieten) waarbij supporters kunnen aansluiten. En; bovenal ben ik je natuurlijk ontzettend dankbaar voor je support!

Doe ik dit dan allemaal alleen? Nee, want dat zou juist weer heel veel tijd en energie kosten die ik nodig heb om goed te presteren. Ik ben gaan samenwerken met Aschwin Kruders van Sportpromtions.nl. Hij helpt mij met management taken, communicatie en meer. Samen gaan we er wat moois van maken. Jullie doen toch ook mee?

Janneke

Foto: Sportfoto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.