Supporters

Heey, ga je mee?!

Nee, we gaan niet op reis. Althans, geen fysieke trip. Wel wil ik jou graag meenemen op mijn reis als wielrenster en schaatsster. Wordt supporter van mij en je krijgt een uniek inzicht in mijn carrière. Zo ontvang je in ieder geval zes keer per jaar een nieuwsbrief met daarin verhalen die alleen jij en je mede-supporters ontvangen! Daarnaast organiseer ik eenmaal per kalenderjaar een fietstraining. Ook die is alleen toegankelijk voor mijn officiële supporters!

Waarom?

Ja, waarom doe ik dit eigenlijk? Dat heeft twee redenen. Allereerst vind ik het ontzettend leuk om een kijkje te geven in hoe ik nu te werk ga in mijn carrière. Hoe ik met dingen als training, voeding, et cetera omga. Dat deel ik graag met anderen. De andere reden is dat ik er ontzettend mee geholpen zal zijn wanneer ik op deze manier wat extra geld binnen kan halen om in mijn carrière te stoppen. Doordat men in het vrouwenwielrennen nog niet zover is dat alle rensters in de professionele ploegen volledig betaalt worden, zijn alle beetjes voor mij een zeer welkome aanvulling. Zij zorgen ervoor dat ik topsport juist wel kan bedrijven op een manier dat het ook echt topsport is.

Wat kost dat dan?

Helemaal niet zoveel. Je betaalt (minimaal) 50 euro per jaar om lid te worden van mijn officiële supportersclub. Daar krijg je dus in ieder geval zes keer een unieke nieuwsbrief voor terug die alleen jij en je mede-supporters te zien krijgen. Én je hebt de mogelijkheid om aan te sluiten bij een (race)fietstraining in Gieten met mij en de andere supporters, op een nog nader te bepalen datum. Die 50 euro is de minimale inleg. Meer mag natuurlijk altijd! 😉

JA! Ik doe mee!

Daar hoopte ik al op! Als je via het contactformulier even een berichtje achterlaat met daarin als onderwerp ‘Lid worden supportersclub’ en bij het bericht in ieder geval je volledige naam, mailadres, woonplaats en het bedrag dat je wilt betalen per jaar, kom ik er z.s.m. bij je op terug.

Janneke Ensing

Liever partner/sponsor worden?

Bent u ondernemer en ziet het meer zitten om als partner aan te treden, dan als supporter. Dan kan heb ik daarvoor ook vele mogelijkheden. Van het plaatsen van een logo op mijn website tot grotere concepten, waarbij ik bijvoorbeeld mijn ervaringen als topsporter en mijn achtergrond als diëtiste in kan zetten voor vitaliteitsprogramma’s, clinics en meer. Ik ga graag het gesprek aan! Samen komen we vast tot een ideaal plaatje voor ons allebei.

Contact? Op de contactpagina van deze website staan daarvoor de mogelijkheden.