Dankzij Overstim.s altijd de juiste voeding

Nadat ik onlangs ELX Drinks als partner mocht verwelkomen, ben ik blij dat ik dat nu opnieuw kan doen. En eigenlijk zelfs meerdere partners. Met dank aan JH Massage Assen en De Sportvoeding Groothandel kan ik namelijk gebruik gaan maken van Overstim.s sportvoeding en voedingsuppelementen. Van die producten maken onder meer Mathieu van der Poel, Sanne Cant en de Cofidis wielerploeg ook gebruik. Ik ga onder meer hun repen en gelletjes gebruiken tijdens de koersen.

JH Massage Assen geeft sportmassages op maat, maar zij bieden daarnaast ook advies op maat over een breed scala aan sportvoeding en voeding supplementen. Ook is JH Massage Assen een particulier verkooppunt van onder andere Overstim.s. Daarbij is De Sportvoeding Groothandel hun leverancier. Zij zijn een groothandel in verschillende merken sportvoeding, waarbij bedrijven rechtstreeks terecht kunnen voor hun bestellingen. Ik ben blij dat deze twee bedrijven de handen ineen slaan om mij te sponsoren, door me van Overstim.s. producten te voorzien.

Janneke