ELX Drinks helpt me verder op weg

Blij ben ik om jullie te kunnen vertellen dat ik in ELX Drinks een leuke partner heb gevonden. Ik ga gebruik maken van hun dorstlessende proteïne drank ELX Pro. Dat is voor mij belangrijk, omdat de drank zorgt voor een snel spierherstel, maar toch ook lekker is. “Het is een koolzuurvrije, isotone drank op basis van water en proteïne. Vanwege het speciaal ontwikkelde wei proteïne hydrolysaat (WPH) is ELX Pro de enige echt heldere en verfrissende proteïne drank op de markt”, zoals ze het zelf uitleggen bij ELX Drinks.

En die uitleg die zij geven, is voor mij sowieso belangrijk. Naast wielrenster ben ik immers (sport)diëtiste en dus wil ik graag gebruik maken van producten waarvan ik denk dat ze het beste voor mij zijn. Het is fijn dat ELX Drinks daarnaast een Nederlands bedrijf is. Dat maakt het contact direct een stuk gemakkelijker.

Op dit moment ben ik verder aan het kijken hoe ik mijn sportcarrière zo goed en professioneel mogelijk in kan richten. Daarom ben ik opzoek naar meerdere partners. Dat kan zijn op basis van een bedrag, waar ik dan uiteraard wat tegenover zal stellen, maar dus ook via producten. Ook interesse in een leuke samenwerking? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Janneke